Crashday Full İndir Tek Link Download

17 Nisan 2013 Çarşamba yazildi.



Türü : Yarış
Yapımcı :
Moon Byte Studios
Yayıncı :
Atari
Çıkış Tarihi :
2006 Şubat

Oyun kısaca savaş ve yarıştan oluşuyor.Arabanıza silah olarak tek füze,çift füze ve minigun ekleyebiliyorsunuz.Oyunda 11 tane mod var.Bunlar:
 Ölüm Oyunu: Evlere şenlik modifiyeli araçlarınız ile birbirinden ilginç arena ya da kendi yaptığınız pistlerde olabildiğince fazla aracı imha etmeye çalışıyorsunuz. İsterseniz zamana karşı oynayabilme seçenekleri de mevcut. Modlardan bana göre en eğlenceli olanı şüphesiz ki bu.
Gösteri: Burada ise sizlerin zorlanabilmesi için çeşitli engeller var ve spiral yollarda en artistik hareketleri yaparak (uçma, hoplama, çit üstünden atlama, şahlanma, yere çakılma gibi kendi ufkunuza göre isimler verebilirsiniz) puan toplamaya çalışacaksınız.
Bayrak Geçişi: Küçük dev smiley'ler ile kendini anlatabilen araçlarınızda birbirinizden bayrak kapmaya çalışacaksınız. Aracınızın aldığı hasara göre smiley ifadeniz değişecek; belki bir yara bandı saracaksınız kafanıza, belki de hızla bir araca bindirirken sinsice bir gülümseme göreceksiniz.
Yarış:Bildiğimiz yarış modu, fakat ek olarak silah da kullanabiliyorsunuz.Önerim silahla oynamanız.Çünkü rakibin size attığı bir füze tüm planlarınızı alt üst edebiliyor
Saatli Bomba: Bir diğer bağımlılık yapıcı mod daha. Burada görev, araçların üzerindeki bombaları alıp karşınızdaki en yakın araçla süre bitmeden tokuşarak, el değiştirmek. Bir çeşit "elim sende ama çabuk olmaz ise patlarım" modu.
 
 

Bomba Geçişi: Bombaları el değiştirmemizden farklı olarak, üzerimizde sayacı olan bombanın patlamaması için checkpoint noktalarından süre bitmeden geçmemiz gerekiyor.
Deneme Sürüşü: Oyundaki ilerlemenize bağlı olarak istediğiniz araç ve pistte dilediğiniz gibi takılmak için bu modu kullanabilirsiniz.
Kariyer Modu: Artık her yarış oyununda bulunan bir mod. Burada Single Events içindeki tüm oyunlar ve fazlasını belli bir düzen içinde oynamanız isteniyor. Tabii bedava değil; oyunda ilerledikçe ve yarış kazandıkça araçlarınızı yeni silah ve donanımlar ile donatmak, bunun için de yarışlarda en iyilerden olup paracıkları toplayabilmek şart oluyor. Bence çok da eğlenceli oluyor çünkü araçlarınızı extra tampon, vinyl, taramalı ile donatmak gerçekten çok zevkli.
Mini Oyunlar: Burada uzun atlama, bir rampadan hızla uçarak gidebildiğiniz kadar uzağa gitme, checkpoint'lerden olabildiğince hızlı geçme gibi küçük oyunlar mevcut.
 
 
 

Yol Editörü: İşte Crashday'in en zevkli özelliklerden birisi. Kendi yaptığınız uçuk kaçık pistleri test etmek ve yarışabilmek için hiç sıkılmadan oynayabileceğiniz bir editör. Editör gerçekten çok başarılı, çünkü kayıtlı haritalarda gördüğünüz herşeyi kendiniz ekleyip,düzenleyebiliyorsunuz. Bence oyuna alıştıktan sonra kendinize bir pist yapmalı ve oynamalısınız.
Multiplayer: Oyunun en eğlenceli kısımlardan biri daha. Kendi oluşturduğunuz ya da mevcut serverlarda arkadaşlarınız ile ölüm oyunu ya da bomba geçişi oynayabilirsiniz.

Minimum Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows XP
İşlemci: Pentium 4 1 GHz Yada Athlon Equivalent
Ram: 256 MB
Boş Alan: 1.5 GB
Ekran Kartı: 64 MB
 


İNDİRMEK İÇİN (TEK LİNK):

http://bc.vc/GSSSob
 

0 yorum: