Windows 7 Ultimate ARALIK 2013 TR

23 Aralık 2013 Pazartesi yazildi.

Windows 7 Ultimate ARALIK 2013 TR indir

ÖZET; 
Bu Çalışmanın amacı Windows'unuzun orjinal ve kararlı bir şekilde sanki ilk günkü kadar hızlı çalışmasını sağlamaktır.Bunu sağlamak için en son güncellemeleri sisteme entegre ettik ve ortaya çıkan kalıntı dosyaları,artık kayıt defteri hatalarını ve değerlerini sizin için kaldırıp temizledik.Size kararlı ve hatasız bir windows sürümü sunmanın gurunu yaşıyoruz.Bu sistemin size getiriler; en güncel,temiz,kararlı ve sorunsuz lisanslı kullanım sunacak olmasıdır.Ayrıntılarını sunumda bulabilirsiniz.

ORJİNAL SÜRÜM ÜZERİNE ÇALIŞILMIŞTIR. 
Çalışma yapılan MSDN kalıplarının Bilgisi: ID: tr_windows_7_ultimate_with_sp1_x64_dvd_u_677404.iso SHA1: 86A6B3B55E7FC2CEC798806A80263CA59B77A992

GÜNCEL,GÜVENLİ,KARARLI...
 Hazırlanan sistem 18.12.2013 Tarihi itibariye bütün güvenlik ve kararlılık güncellemelerini içermektedir.

SANAL VE GERÇEK CİHAZLARDA TEST EDİLMİŞTİR... 
Sistem sanal makinada,laptop ve masaüstü cihazlarda test edilmiş ve herhangi bir soruna rastlanmamıştır.

MERAKINIZI GİDERİN,GÖZLERİNİZLE GÖRÜN... 
Kullanacağım sistemi gözümle görmek isterim diyenlerdesiniz biliyorum. Bu yüzden sizi sistem görüntüleriyle başbaşa bırakayım.BURADAN buyurun.

İndirme Linkleri

Turbobit Sunucusuna yüklenen çalışmayı TEK LİNK olarak BURADAN indirebilirsiniz. Turbobit Sunucusuna yüklenen çalışmayı PARTLAR HALİNDE BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ.

Uploaded Sunucusuna yüklenen çalışmayı TEK LİNK olarak BURADAN indirebilirsiniz. Uploaded Sunucusuna yüklenen çalışmayı PARTLAR HALİNDE BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ.




0 yorum: